Recensies

Voedingsadvies Chef

Voor mijn dwergteckel Chef was ik weer op zoek naar een goede KVV met niet teveel vet, vanwege zijn gewichtsschommelingen.

Janet heeft mij geholpen met het zoeken naar goede KVV die ze bij mij in de dierenwinkel verkochten en gaf daarin ondersteuning bij het laten wennen aan het voer. Chef eet nu met smaak zijn KVV op.

Joyce Wolters

Mevr.

Thuis in de roedel deed ze het goed maar buiten de deur was ze bang en nerveus. Ik ben met mn kaninchen teckel bij Janet geweest en kreeg waardevolle tips en voedingsadviezen waar ik wat mee kon.

Na een aantal dagen ging ik echt verbetering zien, het gaat echt goed met haar en heb het volste vertrouwen in de toekomst!

Petra van der El

Blaffende teckel

Via de fokker van onze teckel Moos werden wij gewezen op hulp van Janet voor het blaffen naar andere honden. Janet kwam bij ons thuis en heeft ons een hoop bijgebracht, alles op een manier die ons erg aansprak. Ook is Janet altijd uitgebreid bereid ons te helpen als we een vraag hebben. Niets is teveel of te gek, het belang van de hond staat voorop en ze laat ons in onze waarde. Een fantastisch mens!

Astrid de Jong

Kennismaking

Lieve Janet,

Onwijs bedankt voor je hulp bij de kennismaking tussen bink en mara.

Het was voor mij een spannend project, maar jij had er meteen vertrouwen in. Mara een vreselijk lieve boerderijhond, maar niet gewend aan andere honden en erg fel op andere honden …. Dan Binkie, klein maar dapper en soms behoorlijk fel als ie zich in het nauw gedreven voelt… Een grote uitdaging dus.

Vooral mijn eigen angst uit een negatieve ervaring/bijtincident, maakte dat ik het niet zelf aandurfde . Doordat je heel goed hebt uitgelegd wat je ziet aan de houding van de honden heb ik er toch vertrouwen in gekregen en daar wil ik je onwijs voor bedanken! Bedankt voor je geduld, je vertrouwen en je duidelijkheid!

Semira van Dorland

Inzicht & advies bij verlatingsangst

Onze lieve Koda, een prachtige “van alles en nog wat kruising” uit een buitenlands asiel was binnenshuis zo op ons gefocust dat hij niet alleen thuis kon zijn. Dit resulteerde in een onzekere en bloednerveuze hond die zichzelf niet meer in de hand had. Blaffen, krabben aan deuren, echt alles deed hij om maar bij ons te kunnen zijn.

Buiten aan de riem liep Koda van links naar rechts om overal maar te ruiken en plassen om vervolgens over enthousiast op andere honden af te stuiven, die reageerden vervolgens geïrriteerd met haantjesgedrag als gevolg.

Janet heeft ons met haar kennis inzicht kunnen geven in hoe we hondengedrag kunnen ‘lezen’ . En vooral hoe we op een duidelijke manier Koda kunnen corrigeren of laten ontspannen wanneer hij nerveus is. Ook de uitleg over de voeding in combinatie met de hormonen en schildklierfunctie was voor ons een echte eyeopener!

We zijn al druk met de adviezen aan de slag gegaan en zien zeker al resultaat. Dat geeft ons en Koda rust en vertrouwen.

Namens het hele gezin, nogmaals bedankt Janet!

Fam. Reijmers

Kiespijn

Vriendelijk advies gehad van het weekend toen mijn hond kiespijn kreeg. Direct gehandeld en het homeopathische middel gehaald wat Janet adviseerde. Binnen een dag verminderde de pijn aanzienlijk. Dus ook voor dit soort zaken kan je bij haar terecht.

Top!

 

Leon

Honden op vers vlees

Ik heb 3 honden 1 kooiker Hunter,1 kruising wippet Nikki, 1 engelse stafford Spike.
Mijn honden kregen brokken die ze de hele dag konden eten. Op advies van janet ben ik geheel over gegaan op vers vlees , zij legde mij uit wat er in zowel brokken als vers vlees zit en wat het met hun lichaam en gezondheid doet. Ik ben zo blij met het resultaat!!
Hun postuur ziet er super uit zoals het hoort, ze zijn vrolijker en spelen meer. Vooral bij mijn engelse stafford Spike zie je zijn vacht glimmen, heerlijk om te zien. Hunter was veel te dik maar krijgt nu een taille en een smal kontje . Hij is veel energieker en vrolijker dan daarvoor.
Dus voor iedereen die nog geen vers vlees geeft, vraag janet voor advies want je ziet echt een verschil!!! Ik geef ze nu 2 x per dag te eten op vaste tijden, en weeg het voer af waardoor ze precies krijgen wat ze nodig hebben.

Dank je wel!!!

Tamara walst

Watervrees

Yellow heeft als pup een trauma opgelopen voor water.
Hij gaat met geen mogelijkheid het water in en raakt volledig in paniek.
Van de week zei ik tegen Janet, als jij Yellow aan het zwemmen krijgt ben je echt “Super Woman”. Nou en dat is ze!!!!!😍😍

Debby Scholtz

Advies voor gedrag en eten.

Wij hebben twee ruwharige teckels en heel verschillend qua karakter, het werd dus tijd om Janet in te schakelen want ons drukkere teckeltje Rocky sleepte de rustige Rakker mee in bepaalde zaken zoals veel blaffen en niet luisteren. De oudste Rakker is ( 4 jaar ) en Rocky ruim 1. een heel ondeugend mannetje. maar samen zijn ze zo erg lief. We hadden wel wat tips nodig en hier kwam Janet voor, ze heeft ons heel goed advies gegeven in zowel voeding als leren omgaan met de mannetjes. En hoe loopt je hond rustig naast je, Rakker doet dat wel maar Rocky trok onze arm er zowat uit, blaffen naar andere en piepen als er wat spannends onderweg was.Ook is Rakker te dik en Rocky iets te dun ( zo druk zijn kost heel veel energie ) en hier kwamen we er achter dat we heel verkeerd voedsel gaven, echt heel super om zo veel meer te weten te komen. Uiteindelijk hebben we met een heel positief gesprek heel erg veel informatie gekregen en veel geleerd. Dit gaan we nu in de praktijk brengen en ik denk dat de mannetjes hier heel gelukkig van worden. Dus Janet, bedankt voor al je hulp en info en we gaan er voor, het was het meer dan waard!!!
Marrie.

Marrie Bruin-Schippers

 

Verplicht veld