cursussen

• Puppycursus
Cursus bestaande uit 6 lessen van ongeveer 45 minuten. In een kleine groep van maximaal 5 honden waarin wij spelenderwijs werken aan de hond/baas relatie en het onderlinge vertrouwen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de opvoeding van je pup, en wat men kan doen om later ongewenst gedrag te voorkomen.

Vanaf de leeftijd van minimaal 10 weken.

Startdatum puppycursus:
7 januari 2023 10.00

 

• Pubercursus
Cursus bestaande uit 5 lessen van ongeveer 60 minuten, in een kleine groep van maximaal 5 honden. Er worden afwisselende oefeningen aangeboden en veel aandacht geschonken aan de mentale uitdaging van uw hond dmv. snuffeloefeningen, hersen- en denkwerk. Het pubergedrag komt veelal aan bod, en op welke manier je ermee om kunt gaan. 

Vanaf de leeftijd van minimaal 6 maanden.

Startdatum pubercursus:
7 januari 2023  11.15

• Recreatief speuren
Cursus bestaande uit 5 lessen, waarin we dmv. speuroefeningen en geursporen, spelenderwijs uw hond mentale uitdaging bieden. Door te voldoen aan de instincten van uw hond, creëert u een stabiele en gelukkige hond. Tevens werkt u aan de onderlinge vertrouwensband tussen u en uw geliefde viervoeter.

Startdatum speurcursus:
Volgend jaar: januari  2023

 

• Individuele Cursus
Tijdens deze cursus bestaande uit 2 lessen van ongeveer 60 minuten, help ik u inzicht te krijgen in het gedrag van uw hond en leert u hem/haar  te begrijpen.

• Ringtraining
Wilt u in de toekomst met uw hond meedoen aan clubmatches of hondenshows? Dan is het handig om een cursus ringtraining te volgen.
Tijdens deze training leert u hoe u uw hond op professionele wijze voorbrengt op een hondenshow.
Alle facetten komen hierbij aan bod:
– de gang van zaken op een show
-het optimaal presenteren van uw hond
-andere honden passeren
-het laten betasten en tonen van het gebit
-het netjes leren lopen zonder te worden afgeleid
-u leert wat er tijdens een show van u en uw hond wordt verwacht