cursussen

• Puppycursus
Cursus bestaande uit 6 lessen van ongeveer 30 minuten. In een kleine groep van maximaal 5 honden waarin wij spelenderwijs werken aan de hond/baas relatie en het onderlinge vertrouwen. Vanaf de leeftijd van minimaal 10 weken.

STARTDATUM:
24 JULI  10.00 GROEP 1 
                11.00 GROEP 2
11 SEPTEMBER  10.00 NIEUWE GROEP 
(BIJ VOLDOENDE AANMELDINGEN)  

• Pubercursus
Cursus bestaande uit 5 lessen van ongeveer 45 minuten, waarin uw hond de basisprincipes leert zoals: het hier komen, wachten etc . zodat hij ten alle tijden luistert wanneer nodig. Dit gebeurt in een kleine groep van maximaal 5 honden. Ook wordt er aandacht geschonken aan de mentale uitdaging van uw hond dmv. snuffeloefeningen, hersen- en denkwerk . Vanaf de leeftijd van minimaal 6 maanden

• Recreatief speuren
Cursus bestaande uit 5 lessen, waarin we dmv. speuroefeningen en geursporen, spelenderwijs uw hond mentale uitdaging bieden. Door te voldoen aan de instincten van uw hond, creëert u een stabiele en gelukkige hond. Tevens werkt u aan de onderlinge vertrouwensband tussen u en uw geliefde viervoeter.

STARTDATUM:
17 AUGUSTUS  19.00 
GROEP 1 
                              20.00 GROEP 2

• Individuele Cursus
Tijdens deze cursus bestaande uit 2 lessen van ongeveer 45 minuten, help ik u inzicht te krijgen in het gedrag van uw hond en leert u hem/haar  te begrijpen.

• Ringtraining
Wilt u in de toekomst met uw hond meedoen aan clubmatches of hondenshows? Dan is het handig om een cursus ringtraining te volgen.
Tijdens deze training leert u hoe u uw hond op professionele wijze voorbrengt op een hondenshow.
Alle facetten komen hierbij aan bod:
– de gang van zaken op een show
-het optimaal presenteren van uw hond
-andere honden passeren
-het laten betasten en tonen van het gebit
-het netjes leren lopen zonder te worden afgeleid
-u leert wat er tijdens een show van u en uw hond wordt verwacht