cursussen

• Puppycursus
Cursus bestaande uit 6 lessen van ongeveer 45 minuten. In een kleine groep van maximaal 5 honden waarin wij spelenderwijs werken aan de hond/baas relatie en het onderlinge vertrouwen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de opvoeding van je pup en wat men kan doen om later ongewenst gedrag te voorkomen.

Vanaf de leeftijd van minimaal 10 weken.

• Pubercursus
Cursus bestaande uit 5 lessen van ongeveer 60 minuten, in een kleine groep van maximaal 5 honden. Er worden afwisselende oefeningen aangeboden en veel aandacht geschonken aan de mentale uitdaging van uw hond dmv. snuffeloefeningen, hersen- en denkwerk. Het pubergedrag komt veelal aan bod en op welke manier je ermee om kunt gaan. 

Vanaf de leeftijd van minimaal 6 maanden.

• Recreatief speuren
Cursus bestaande uit 5 lessen, waarin we dmv. speuroefeningen en geursporen, spelenderwijs uw hond mentale uitdaging bieden. Door te voldoen aan de instincten van uw hond, creëert u een stabiele en gelukkige hond. Tevens werkt u aan de onderlinge vertrouwensband tussen u en uw geliefde viervoeter.

• Individuele Cursus
Tijdens deze cursus bestaande uit 2 lessen van ongeveer 60 minuten, help ik u inzicht te krijgen in het gedrag van uw hond en leert u hem/haar  te begrijpen.

DETECTIE:
Bij detectie leer je je hond een aangeleerde geur te zoeken en deze geur aan te wijzen door middel van een aangeleerde indicatie. 
Het werken met de neus is voor honden een mentale uitdaging waar ze veel voldoening uit halen.
Ook het leren lezen van de lichaamstaal van je hond is een belangrijk onderdeel van deze cursus.
De locaties worden afgewisseld en zijn veelal binnen, maar ook buiten. Een superleuke en veelzijdige cursus waarbij zowel hond als baas veel voldoening halen!! 
Voor alle leeftijden en rassen.

Datum:
Maandag 3 april 19.00
vrijdag 7 april 10.00
Zaterdag 8 april 10.00 11.00 12.00