3 happy bullen + baasje

Ruim een jaar geleden stonden wij op het punt om Blue, 1 van onze 3 Franse Bulldogs, te herplaatsen. Al enkele maanden vielen Blue en Simba elkaar aan, waarbij ik 3 keer verwondingen op heb gelopen bij het uit elkaar halen.

Na 2 andere coaches op bezoek gehad te hebben, zonder resultaat, werden wij gewezen op Janet. Dit was onze laatste poging… En wat ben ik ontzettend blij dat wij Janet hebben ontmoet! Beetje bij beetje leerde ik zoveel bij over het gedrag van de honden en hoe ik ze moest corrigeren en vooral hoe ik ze rustig en stabiel kon krijgen. Zo gingen ze van 1x per dag vechten, naar misschien 1x in de maand, en zelfs nu kan ik mij niet meer herinneren wanneer de laatste keer was.

Ook heb ik afgelopen zomer de pubercursus met Blue gedaan. Dit was heel leuk en leerzaam, ook mijn band met Blue is erg versterkt sinds deze cursus.

Het contact met Janet is heel vertrouwd. Ze weet ook een hoop over Franse Bulldogs. Daardoor is het ook makkelijker de hondjes te begrijpen waarom ze soms bepaald gedrag laten zien. Afgelopen keer zijn we met de 3 meiden(de hondjes) even gaan wandelen in hun eigen omgeving omdat ze met z’n drieën uitvielen naar elke hond die voorbij kwam. In een uurtje weer een hoop opgestoken en loop weer een stuk zelfverzekerd en met plezier buiten.

Kortom Janet heeft zeker een plekje in mijn hart gekregen en ben haar zeer dankbaar voor haar hulp! Dankjewel❤