Mijn eerste pup

Inmiddels is mijn Toy Poedel sem 9 maanden. Dit kleine, gevoelige ventje is mijn eerste pup en mijn beste vriendje.

Ik had geen idee waar ik moest beginnen. 1e week stond Janet gelukkig al voor mijn deur. We hadden haar ingeschakeld voor hulp. Hoe kan ik het beste met mijn pup omgaan, hem leren begrijpen en hem opvoeden. Sem en ik hebben heel veel geleerd bij de individuele puppy begeleiding en hebben ook onwijs veel lol gehad.

Vervolgens zijn we naar de groeps cursus gegaan en recentelijk Janet weer een appje gestuurd met “HELP!”.
Sem luistert erg goed naar mij, maar hij is nog erg onzeker met andere honden en gaat als een malle tekeer. Janet maakt altijd tijd en is min redder in nood.

Sem en ik hebben een onwijs goede klik met Janet. Janet is eerlijk, lief, rechtvaardig, maar ook streng als dat nodig is.
Ze kijk goed naar mijn hond en (heel belangrijk) ook naar mij en onze dynamiek samen. Ze leert mij mijn hond begrijpen en eigenlijk is de uitspraak “ zo een hond, zo een baas” echt zo. Janet heeft mij geleerd dat mijn hond en ik elkaar spiegelen en kunnen versterken. Helemaal niet erg! Gaan we aan werken, enhuu ik vooral :). Door Janet kan ik mijn hond beter begrijpen en heb ik een blije hond en dat is waar het omgaat!

Ik ben erg tevreden over Janet haar werkwijze en hoe ze de training personaliseert naar wat wij samen nodig hebben.

Elke keer vinden we het jammer dat er een begeleiding/cursus voorbij is en missen we stiekem Janet.

In de toekomst zullen Sem en ik nog vaak bij Janet aankloppen als we hulp nodig hebben of een cursus mee doen om onszelf uit te dagen en Janet weer gezellig te zien.