Begeleiding

• Individuele puppybegeleiding

Gedurende een periode van 5 weken kom ik bij u thuis en houden we ons bezig met de socialisatie van uw pup. Dit gebeurt in de vertrouwde omgeving van de pup, in en rondom het huis. De ervaringen van de jonge pup tijdens de socialisatieperiode hebben een zéér ver gaande invloed op het latere gedrag. Daarom is het van belang om de socialisatie zo goed mogelijk te laten verlopen.
De begeleiding is op basis van trainingsvrij opvoeden.

• Socialisatiewandeling

Tijdens deze wandeling met mijn stabiele roedel, leert u alles over het gedrag van uw hond, de hondentaal en wat de signalen van uw hond betekenen. Tevens laten we uw hond zijn neus gebruiken wat bevorderlijk is voor zijn ontwikkeling en leervermogen.

Opvoeding

Professionele begeleiding bij de opvoeding van uw hond. Een hond opvoeden gaat natuurlijk niet vanzelf maar hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Door de opvoeding op een juiste manier aan te pakken voorkom je ongewenst gedrag, want een goede basis is de grondlegger van een mooie stabiele hond.

Tips en tricks

Handige tips weetjes en trucjes zoals het leren herkennen van signalen, lichaamstaal en hoe daar op te reageren.

Socialisatie

Ook jonge of volwassen honden kunnen  nog gesocialiseerd worden, dat heeft wel meer tijd nodig ivm. de verkeerd gelegde basis.

Voorbereiding

Uw gezin voorbereiden op de komst van een pup of jonge hond
Niet alleen honden moeten leren met mensen om te gaan maar net zo belangrijk is het onderwijzen van onze kinderen. Men kan er niet vroeg genoeg mee beginnen om ze te leren dat ze respectvol met een dier horen om te gaan.

Bemiddeling herplaatsers

Bent u op zoek naar een maatje voor u of de hond die u al heeft? Ik ga voor u op zoek naar de perfecte match!

• Aanschaf Pup

Samen met u gaan we op zoek naar het ras wat het beste bij u past, of u heeft al een keuze gemaakt maar twijfelt. Ik weet de juiste betrouwbare wegen die leiden naar een lieve gezonde sociale pup. De broodfok viert momenteel hoogtij en het aanbod van fokkers is zo groot dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Voor je het weet heb je een ongezonde zieke pup in huis gehaald, met een zeer slechte socialisatiebasis.