Begeleiding

  Gedragsconsult aan huis 

Voor elk probleem is een oplossing ! Ervaart u problemen met het gedrag van uw hond of heeft u moeite met de omgang ? Ik kom bij u thuis om de oorzaak van de problemen te achterhalen , en help u om deze samen op te lossen .

• Socialisatiewandeling

Tijdens deze wandeling met mijn stabiele roedel, leert u alles over het gedrag van uw hond, de hondentaal en wat de signalen van uw hond betekenen. Door honden onderling te observeren kunnen wij als mens beter leren om onze honden te begrijpen. Hondentaal en mensentaal verschilt namelijk als de zon van de maan. Begrip en kennis creëren voor een soepelere omgang tussen mens en hond .

• Individuele puppybegeleiding

Als puppycoach kom ik gedurende een periode van 5 weken bij u thuis en houden we ons bezig met de socialisatie van uw pup. Dit gebeurt in de vertrouwde omgeving van de pup, in en rondom het huis. De ervaringen van de jonge pup tijdens de socialisatieperiode hebben een zéér ver gaande invloed op het latere gedrag. Daarom is het van belang om de socialisatie zo goed mogelijk te laten verlopen.
Tevens begeleid ik u bij de opvoeding van uw hond. Een hond opvoeden gaat natuurlijk niet vanzelf maar hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Door de opvoeding op een juiste manier aan te pakken voorkom je ongewenst gedrag, want een goede basis is de grondlegger van een mooie stabiele hond.

•Hondenschool : Cursussen en trainingen 

Als gedragscoach geef ik ook groepstrainingen of individuele trainingen en diverse cursussen.