Begeleiding

• Individuele puppybegeleiding
Gedurende een periode van 5 weken kom ik bij u thuis en houden we ons bezig met de socialisatie van uw pup. Dit gebeurt in de vertrouwde omgeving van de pup, in en rondom het huis. De ervaringen van de jonge pup tijdens de socialisatieperiode hebben een zéér ver gaande invloed op het latere gedrag. Daarom is het van belang om de socialisatie zo goed mogelijk te laten verlopen.
Tevens begeleid ik u bij de opvoeding van uw hond. Een hond opvoeden gaat natuurlijk niet vanzelf maar hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Door de opvoeding op een juiste manier aan te pakken voorkom je ongewenst gedrag, want een goede basis is de grondlegger van een mooie stabiele hond.

De begeleiding is op basis van trainingsvrij opvoeden.

• Socialisatiewandeling
Tijdens deze wandeling met mijn stabiele roedel, leert u alles over het gedrag van uw hond, de hondentaal en wat de signalen van uw hond betekenen. Tevens laten we uw hond zijn neus gebruiken wat bevorderlijk is voor zijn ontwikkeling en leervermogen.

  Bemiddeling herplaatsers
Bent u op zoek naar een maatje voor u of de hond die u al heeft? Ik ga voor u op zoek naar de perfecte match!

• Aanschaf Pup
Samen met u gaan we op zoek naar het ras wat het beste bij u past, of u heeft al een keuze gemaakt maar twijfelt. Ik weet de juiste betrouwbare wegen die leiden naar een lieve gezonde sociale pup. De broodfok viert momenteel hoogtij en het aanbod van fokkers is zo groot dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Voor je het weet heb je een ongezonde zieke pup in huis gehaald, met een zeer slechte socialisatiebasis.