Gedragsproblemen

Gedragsconsult aan huis
Heeft u moeite of problemen met ongewenst gedrag van uw hond?

Angst
Nervositeit
Uitvallen
Trekken aan de lijn
Verlatingsangst
Voernijd
✓ Agressie

Samen gaan we aan de slag om de balans tussen u en uw hond te herstellen zodat u de evenwichtige hond krijgt die u altijd al heeft gewild. Ik kom bij u thuis voor een consult van ongeveer 120 minuten en achterhaal de oorzaken van de problemen die u ervaart met uw hond. Elk gedragsprobleem heeft een oorzaak en om een probleem aan te pakken zul je eerst de oorzaak moeten achterhalen . ​Na het consult gaat u aan de slag met alle tips en handvatten en blijf ik u, indien nodig, de weken erna op afstand begeleiden.

Of is uw hond gewoon een druktemaker en wilt u meer rust creëren? Voor een hond is energie heel belangrijk, alles wat wij voelen wordt uitgestraald via onze lichaamstaal / energie (non-verbale communicatie) .Soms zijn wij zelf de oorzaak en ligt het niet altijd aan de hond. Ik help u meer begrip en bewustwording te creëren voor een betere en prettigere omgang tussen u en uw hond. 

Socialisatiewandeling
Tijdens deze wandeling met mijn stabiele roedel, leert u alles over het gedrag van uw hond, de hondentaal en wat de signalen van uw hond betekenen. Door honden onderling te observeren kunnen wij als mens beter leren om onze honden te begrijpen. Hondentaal en mensentaal verschilt namelijk als de zon van de maan. Begrip en kennis creëren voor een soepelere omgang tussen mens en hond.